Naast prijsgunstige AED`s kunt u ook voor een innoverende en inspirerende BHV training kunt u bij ons terecht. Met gecertificeerde instructeurs zullen de cursisten niet alleen bijgeschoold, maar ook gemotiveerd worden.  "Where quality meets passion"

Bij ons kunt u niet alleen een BHV training boeken, maar ook EHBO, VCA, Hef- en reachtruck, Hoogwerker, Tiltechniek, NEN 3140, maar ook omgaan met agressie en sales begeleiding. 

Bij ons kunt u dus niet alleen een AED met korting kopen, maar ook een scherp geprijsde BHV training regelen !

Neem dus contact op voor een vrijblijvende offerte met Conny of Marc. 

Brayden reanimatiepop

€ 389,00
Omschrijving

De Brayden reanimatiepop is een lichtgewicht manikin die d.m.v. LED lampjes aangeeft aan de cursist of de reanimatieoefening goed verloopt. 
De compressiediepte, de snelheid en het "leunen" wordt continue gemeten, met een direct zichtbare LED lichtstream naar de hersenen. 

De Brayden pop werkt gemakkelijk en is eenvoudig te onderhouden. 
Mocht u ook les geven aan scholen of andere instellingen waar kinderen verblijven?  De Brayden Junior ombouw set zorgt ervoor dat uw normale Brayden manikin snel kan worden omgebouwd naar een formaat kind. 

De digitale versie is de Brayden Pro
De Brayden Pro kan contact maken met een laptop of tablet. Daar kun je de handelingen van de verschillende cursisten monotoren. 
Deze pop is licht in gewicht om mee te nemen, maar een zwaargewicht als het gaat om gedetailleerde informatie. 

De Brayden Pro kost  € 995,=  excl. BTW

Voor het leren reanimeren bij kleine kinderen is er de Brayden Baby. Deze kan connectie maken met een laptop of tablet. Alle informatie is dan zichtbaar en wordt weergegeven in een rapport. 
De Brayden Baby kost € 870,= ex. BTW.