Naast prijsgunstige AED`s kunt u ook voor een innoverende en inspirerende BHV training kunt u bij ons terecht. Met gecertificeerde instructeurs zullen de cursisten niet alleen bijgeschoold, maar ook gemotiveerd worden.  "Where quality meets passion"

Bij ons kunt u niet alleen een BHV training boeken, maar ook EHBO, VCA, Hef- en reachtruck, Hoogwerker, Tiltechniek, NEN 3140, maar ook omgaan met agressie en sales begeleiding. 

Bij ons kunt u dus niet alleen een AED met korting kopen, maar ook een scherp geprijsde BHV training regelen !

Neem dus contact op voor een vrijblijvende offerte met Conny of Marc. 


Helaas bevinden er zich in deze categorie nog geen producten.

Probeert u het later nog eens!

De CU IPAD SP1  is een zeer gebruiksvriendelijke en handzame AED.  Hij kan tegen stof en spatwater en past automatisch zijn geluisniveau aan de omgevingsgeluiden. Daarnaast heeft de SP1 en unieke kindermodus. Hierbij kan men de AED met het omzetten van 1 knop direct geschiktmaken voor het gebruik bij kinderen. Hierbij hoeven de electroden niet te worden aangepast. 
Op het display kan met de status van de batterij en de electroden aflezen, zodat men altijd kan zien of er onderhoud nodig is. De Brittish Heart foundation is zeer lovend over deze AED en de CU IPAD SP1 is daarom een van de meest verkochte AED`s in Engeland.