Naast prijsgunstige AED`s kunt u ook voor een innoverende en inspirerende BHV training kunt u bij ons terecht. Met gecertificeerde instructeurs zullen de cursisten niet alleen bijgeschoold, maar ook gemotiveerd worden.  "Where quality meets passion"

Bij ons kunt u niet alleen een BHV training boeken, maar ook EHBO, VCA, Hef- en reachtruck, Hoogwerker, Tiltechniek, NEN 3140, maar ook omgaan met agressie en sales begeleiding. 

Bij ons kunt u dus niet alleen een AED met korting kopen, maar ook een scherp geprijsde BHV training regelen !

Neem dus contact op voor een vrijblijvende offerte met Conny of Marc. 

Mindray Beneheart C1

€ 1.098,00
Omschrijving

De Mindray Beneheart C1 is een stevige AED die tegen een stootje kan. Daarnaast is deze AED goed water- en stof bestendig. 
Deze AED een sterk schokvolume van 360Joule, wat in sommige gevallen echt cruciaal kan zijn. 
De Mindray heeft 8 jaar garantie en daarnaast hoeven de electroden slechts 1 keer in de 4 jaar te worden vervangen. Dat levert een laag onderhoudscijfer op. 

Het gemak waarmee deze Mindray kan worden bediend, zorgt er voor dat iedereen dit AED apparaat graag ter beschikking heeft. In een stress situatie is eenvoud vaak belangrijk. 
De Mindray Beneheart C1 is verkrijgbaar als half-automaat en als vol-automaat.  Onze prijs is hetzelfde: bij de AED Discounter slechts € 1.098,= ex. BTW